Webhosting

webdesignKosten webhosting / domeinnaam

  • Schijfruimte 100 Mb / Dataverkeer 2000 Mb  80,- euro per jaar
  • Domeinnaam-registratie (.nl of .com) 20,- per jaar

Noot: 100 Mb aan schijfruimte ruim voldoende, de vaste kosten per jaar voor webhosting en domeinnaam beperken zich dan voor u tot 100,- euro per jaar.

Vormgeving op maat

  • iFred levert aan u naast de website een door u gewenste standaard vormgeving geheel gratis. 
  • Het is mogelijk om een op maat (ontwerp naar uw wens) gemaakte vormgeving voor uw website te verkrijgen. Voor de kosten hiervoor, welke afhankelijk zijn van het ontwerp, moet u rekenen op circa 750,- euro (eenmalige kosten).

SLA
Naast het verzorgen van de noodzakelijke updates van uw website en de door u in gebruik zijnde extensies worden ook de andere technische aspecten van uw website in de gaten gehouden zoals veiligheid, snelheid en efficiëntie. Daarnaast heeft u de beschikking over een online live support. U kunt een Service Level Agreement (SLA) afsluiten vanaf € 250,- per jaar.

Het plaatsen van artikelen
Uiteraard is het mogelijk om de op uw website geplaatsate artikelen met afbeeldingen zelf aan te passen en nieuwe artikelen te plaatsen. Dit werk kan u echter ook aan iFred overlaten als u jaarlijks hiervoor een bescheiden donatie verstrekt. Afhankelijk van de hoeveelheid werk bespreken we in overleg de details hierover.


 

1  2  3  4  5